Nem hjemmelavet kakao-granola

Hvis du har brug for at opgradere dit topping-game til skyr, yoghurt eller grød, så prøv denne lækre granola:
SATS
Kategori
Mad

INGREDIENSER:

  • 50 g havregryn

  • 75 g solsikkefrø

  • 50 g valnødder

  • 50 g mandler

  • 30 g chiafrø

  • 2 spsk kakaopulver

  • 1 tsk stødt kanel

  • 1/2 tsk vaniljesukker

  • 1 knivspids salt

  • 100 g honning

SÅDAN GØR DU:

  1. Rør kakao, kanel, vaniljesukker, salt og honning i en skål. (smelt evt. honningen i mikroovn først, hvis nødvendigt) 

  2. Hæld over nødde/kerne-blandingen og bland. 

  3. Bag i ovnen ca. 15 minutter på 150 grader varmluft. 

  4. Rør gerne granolaen halvvejs. 

Byt selv nødder/kerner ud efter din præference.