PT start - sådan lykkes du med din træning

Brug din gratis introduktionstime med en personlig træner. Få svar på alle de spørgsmål du har omkring træning samt gode tips til, hvordan du træner på en effektiv og sikker måde.

Alle der bliver medlem i SATS har det samme ønske: at opnå sine personlige mål og komme ind i en god træningsrutine. Vi ved hvor vigtigt det er at have en plan for sin træning og giver derfor alle nye medlemmer en gratis introduktionstime med en personlig træner (PT). En frisk start på din træning! 

Hvad sker der til en PT Start? 

PT Start er din introduktion til SATS. Uanset om du har trænet meget tidligere eller er helt ny i træningscenteret, så vil du få meget ud af denne time. En af vores dygtige personlige trænere vil sammen med dig gennemgå, hvilke mål du har for træningen. PT’en vil give dig nogle gode råd og vejledning til, hvordan du på den mest effektive og sikre måde kan opnå dine mål og ikke mindst, hvordan du kommer ind i en god træningsrutine. PT’en vil vise dig rundt i centeret og besvare alle dine spørgsmål omkring holdtræning, individuel træning og personlig træning. 

Download vores app og book din PT Start. 

 
 


Opsummering: Dette sker på din introduktionstime i SATS:
 

 • Du booker din PT Start i vores SATS-app
 • Du møder op i receptionen på et aftalt tidspunkt, hvor din PT vil tage imod dig
 • I gennemfører introduktionstimen som indebærer: 
  • snak om dine mål for træningen
  • anbefalinger omkring hvad du bør træne
  • gennemgang af forskellige øvelser, som er tilpasset dit niveau og dine mål 
  • anbefalinger om hvordan du kan sætte nye mål
 • Hvis der er behov for det, kan PT’en vise dig, hvordan du booker holdtræning og personlig træning i appen. 
 • Hvis du har adgang til Online Training, kan PT’en også vise dig, hvordan dette fungerer - et godt alternativ hvis du ønsker at træne derhjemme eller på en rejse.    

Hvordan udløber min PT Start? 

Din gratis PT Start er tilgængelig i et år fra den dag, du er blevet medlem i SATS. Men for at få mest muligt ud af dit medlemskab, anbefaler vi, at du booker den med det samme. Og som du kan se, er der mange fordele ved at benytte sig af denne gratis time. 
 
Hvad indgår ikke i en PT Start? 
På en introduktionstime med en personlig træner vil du ikke opleve at blive råbt af og presset ekstra hårdt for at yde dit bedste. 
Dette er en god mulighed for at sætte ord på din motivation og dine mål for at starte træningen. Vores dygtige personlige trænere arbejder hver dag med at klarlægge vores medlemmers motivation for at træne. Hvis du har målet - så har vi svaret på, hvad og hvor ofte du bør træne for at nå dit mål. Med andre ord vi hjælper og vejleder dig! 
 
Ny i SATS? Her finder du alt den information du har brug for samlet et sted - se blandt videoer der viser, hvordan du bruger det mest almindelige træningsudstyr.  
 

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Vores udvalg