50% studierabat hos SATS

Som studerende får du 50% rabat på alle vores medlemskaber. *

Livet som studerende kræver mange stillesiddende timer. Det er derfor vigtigt at starte nogle gode træningsrutiner, som kan give dig fornyet energi og en pause fra læsningen. Fysisk aktivitet har en positiv effekt på hjernen. Det gælder både stress, indlæring, hukommelse, kreativitet, koncentration og intelligens. Altså - træning gør dig klogere!

 

HVORFOR SATS? 

Find et SATS center nær dig eller dit uddannelsessted her.

 

For at få adgang til studierabat, skal du ved indmeldelse samt hvert år, kunne fremvise gyldig dokumentation fra dit studiested, når du opretter et medlemskab. På dagen du fylder 31 år, konverteres dit medlemskab automatisk til normalpris (uafhængigt af din status som studerende).

For dig, der er under 18 år, skal medlemskabet oprettes i et af vore træningscentre. En af forældrene eller en værge skal være til stede, når medlemskabet oprettes. Forælderen eller værgen skal stå som betaler af medlemskabet.

 

* Rabataftaler kan ikke kombineres. Eksisterende medlemmer samt medlemmer med en lavere studierabat, kan konvetere deres medlemskab til den nye rabat. Konveteringen sker fra den dag medlemmet henvender sig til centeret eller medlemsservice, og gælder ikke med tilbagevirkende kraft. Tilbuddet gælder til og med 30. juni 2022, og gælder ikke add-ons såsom Diamond.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem