Behandling af din persondata

Oversigt over gemt data

Du kan bestille en oversigt over, hvilke data om dig, der opbevares hos os, ved skriftligt at kontakte Medlemsservice. Oversigten vil blive sendt til dig inden for 30 dage efter, at vi har modtaget din henvendelse.

Sletning af data

For medlemmer

Hvis du stadig har et aktivt medlemskab hos os, kan vi kun slette din træningshistorik. Du kan bestille dette ved at kontakte Medlemsservice. Vi vil foretage en sådan sletning inden for 30 dage efter at have modtaget forespørgslen.

Vedrørende de samtykker, du har givet til udsendelse af nyhedsbreve og andre former for information fra os, kan du selv ændre disse på Min side.

For ikke-medlemmer

Du kan bestille sletning af dine data hos os ved at kontakte Medlemsservice. Vi vil foretage en sådan sletning inden for 30 dage efter at have modtaget forespørgslen.