GRAVITY

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

GRAVITY er kombineret styrke- og pulstræning, hvor du får trænet hele kroppen igennem. Øvelserne foregår på en særlig GRAVITY-bænk, hvor du bruger din egen kropsvægt og tyngdekraften som modstand.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En bedre udholdenhed og kondition
  • Styrke og stabilitet

GRAVITY foregår på en særlig træningsbænk i SATS' GRAVITY-sal, hvor du ved hjælp af din egen kropsvægt og tyngdekraften både træner din puls og din styrke. Du kan justere modstanden på GRAVITY-bænken, så øvelserne bliver tilpasset dit niveau.

GRAVITY er en sjov time, hvor du let har mulighed for at udfordre dig selv. Vores motiverende instruktører sikrer et lækkert soundtrack til din træning, der hjælper dig til at yde dit bedste. 

GRAVITY er for dig, som holder af bl.a. TRX og Pilates

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du kan følge med – og får smil på læben og sved på panden.

Du kan finde GRAVITY i følgende centre: KBH - Blox, KBH - Field's, KBH - Nygårdsvej, KBH - Valby, Lyngby Kanalvej.

Relateret træning

TRX

TRX er baseret på funktionel træning, hvor du bruger din egen kropsvægt som modstand – og får en super effektiv træning af hele kroppen. Alle øvelser foregår i en ophængt TRX-sele med to håndtag.

Pilates

Pilates er styrke- og smidighedstræning af hele kroppen, hvor du træner både de små og store muskler med udgangspunkt i et kontrolleret åndedræt og fokus på kroppens kerne (dvs. de dybe mave- og rygmuskler).

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}