Information om booking af hold.

BOOKING 

Du kan booke holdtræning 3 uger frem i tiden fra det aktuelle tidspunkt. Det betyder, at du umiddelbart efter en afsluttet holdtræning kan booke det samme hold 3 uger ude i fremtiden. Inden for disse 3 uger kan du have op til 3 hold samme dag og maks. 36 åbne bookinger.For medlemmer med adgang til alle nordiske centre eller har et All Inclusive-medlemskab, kan holdtræning bookes 4 uger ud i fremtiden og kan have op til 48 åbne bookinger.

HENT BILETTEN

Billetten kan afhentes tidligst 2 timer og senest 10 minutter inden træningen begynder. Billetter som ikke afhentes, uddeles 10 minutter inden træningen begynder, til dem, som står på venteliste. Billetterne uddeles efter ventelisteprincippet, hvor nr. 1 på ventelisten får den første ledige plads osv. Husk at registrere, at du er kommet, på vores bookingstationer, hvis du står på venteliste og gerne vil deltage i en holdtræning. 

VENTELISTE 

Hvis holdtræningen er fuldt booket, kan du registrere dig på ventelisten. Ventelisten opdateres løbende, og så snart nogen annullerer deres booking, flyttes du op på listen. Vi sender en push-besked (hvis du har vores app) til dig, hvis du får plads på det pågældende hold. Push-besked: Aktivér push-beskeder på din telefon, og modtag en meddelelse direkte på telefonen, når du får plads på et hold, som du har stået på venteliste til. Push-beskeder sendes indtil 10 minutter, før træningen starter. Du kan se din plads på ventelisten på sats.com og i SATS-appen. Under "Mine bookinger" vises din plads på ventelisten med et orange symbol og et tal. I appen får du at vide, hvilket nummer du er på ventelisten, under det hold, du har booket.

AFBESTILLING OG BOOKING-BEGRÆNSNING

Du kan afbestille en holdtræning senest to timer, før den starter. Hvis du glemmer at afbestille tre hold i løbet af en måned, kan du ikke booke holdtræning på sats.com eller i SATS-appen i en periode på 14 dage. Begrænsningen på 14 dage starter fra dagen, hvor du har misset dit tredje hold. Du kan fortsat deltage på holdtræning ved at møde op i træningscentret samme dag som holdet afholdes. Dette forudsætter dog, at der er ledige pladser på holdet. Tilmeldingen foretages i receptionen eller via bookingstationen i centret samme dag, som holdtræningen starter.Hvis du står på venteliste og rykker frem og får en plads, regnes det for en manglende afbestilling, hvis du ikke møder op til holdtræningen, uanset hvor tæt på holdets start, det sker. Det er vigtigt, at du tjekker ind til holdtræningen, så snart du ankommer til træningscentret, også selvom du står på venteliste.Når ventelisten gennemgås, er det kun dem, der har registreret, at de er ankommet til træningen, som får en billet. Hvis du stadig er på venteliste, når eventuelle ledige pladser er blevet fordelt, men ikke er mødt op til træning, regnes det ikke for en manglende afbestilling.Er du på venteliste, når der er mindre end 2 timer til holdstart, kan du afmelde dig timen, så du kan tilmelde dig et andet hold i samme tidsrum.  Har du allerede fået plads på holdet, du er tilmeldt, er reglerne som før - du skal booke dig af holdet senest 2 timer før holdstart, hvis du ikke kan deltageDu får besked på e-mail, hvis du får en booking-begrænsning. 

Kontakt i forbindelse med booking og afbestilling  Du kan booke/afbestille hold via vores app til iPhone og Android, på sats.com eller på bookingstationerne i dit SATS-center. Hvis du vælger at afbestille i appen, er det vigtigt, at du kun trykker EN gang på knappen ”Afbestil”.

Du kan finde mere information om, hvordan du booker hold her.

Har du spørgsmål vedrørende booking? Kontakt medlemsservice