Hvordan booker jeg hold

Information om bookingen

Bookingen indeholder en enkelt søgevej og en avanceret søgevej.

Enkel søgning:
Du kan via den enkle søgning vælge det træningscenter, som du vil søge på. I søgeresultaterne kan du se alle holdtræninger i de kommende syv dage. 

Avanceret søgning:
Du skal benytte den avancerede søgning, hvis du ønsker at filtrere din søgning med henblik på at finde netop det hold, som du søger efter.  

Du kan filtrere din søgning på hvornår, holdtype, center og instruktør. 

Hvornår:
Her vælger du, hvilke dage du vil søge på. Du kan højst søge 14 dage frem i tiden. Hvis du vil søge på alle dage, kan du benytte knappen ”Markér alle”, og hvis du ønsker at rydde de dage, du har valgt, for at begynde forfra, kan du bruge knappen ”Ryd”. 

Under ”Hvornår” kan du også vælge, om du vil træne på et bestemt tidspunkt på dagen. Book de tidspunkter, som du ønsker at søge på. 

Hold:
Under Hold kan du vælge mellem tre forskellige alternativer at søge på. 

Alle hold - Ét/flere ”favorithold”  

  • Én kategori.  
  • Du skal vælge et af disse alternativer, som du ønsker at søge på, og det valgte alternativ markeres med en udfyldt ”alternativknap” og en blå farvenuance.   

Center: 
Under Center kan du vælge mellem to forskellige alternativer at søge på. 

  • Ét/flere ”favoritcentre”  - En region, Sjælland.
  • Du skal vælge et af disse alternativer, som du ønsker at søge på, og det valgte alternativ markeres med en udfyldt ”alternativknap” og en blå farvenuance.  

Instruktør:
Under Instuktør kan du vælge mellem to forskellige alternativer at søge på. 

  • Alle instruktører  
  • Én/flere favorit-instruktører. 

Du skal vælge et af disse alternativer, som du ønsker at søge på, og det valgte alternativ markeres med en udfyldt ”alternativknap” og en blå farvenuance.  

Søg efter holdtræning

Klar til at søge på hold? Dine valg er markeret med udfyldte ”alternativknapper” og den blå farvenuance. Klik på ”Søg efter holdtræning” for at søge. 

Liste med hits på din søgning

Når du har klikket på ”Søg efter holdtræning”, får du vist en liste med de hold, som matcher din søgning. Du kan vælge at få vist dine søge-hits på to forskellige måder: 

  • På en liste (standard)  
  • I en tidsvisning (som på en kalender) 

Du kan ganske enkelt skifte mellem de to visninger ved at klikke på ikonerne øverst til venstre på hitlisten. 

Book et hold

Hvis du vil booke et hold, skal du klikke på ”Book” ved siden af holdoplysningerne. For at booke skal du være logget på. Du kan logge på i det øverste højre hjørne, på startsiden, eller når du klikker på ”Book”. 

Venteliste

Når et hold er fuldt booket, kan man ved at booke holdet komme på venteliste til holdtræningen. Hvis en deltager, som har plads på holdet, afbestiller holdtræningen, får den, der står øverst på ventelisten pladsen. To lyserøde personer og et tal ved siden af 'bookingknappen' viser, at der er venteliste til holdet, og tallet angiver, hvor mange der står på ventelisten. 

Mine bookinger

Når du har gennemført din booking, kan du nemt få en oversigt over dine bookinger på sats.com ved at klikke på menu øverst til højre på siden, derefter klikke på ”Mine sider” og derefter vælge mine bookinger. Når du er logget på, kan du også se dine bookinger direkte på startsiden. 
 
Du kan også se dine bookinger i vores app.   

Har du spørgsmål vedrørende booking? Kontakt medlemsservice. 

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem