SATS TOGETHER - 11-14 ÅR

SATS Together tilbydes for børn og unge i alderen 11-14 år og giver adgang til træning i træningsområdet, på de fleste hold*. Det er dig, der som forælder/værge tegner medlemskabet for dit barn. Træningen skal ske med den forælder/værge(over 18år), som barnet har modtaget instruktioner sammen med. Medlemskabet kan tegnes den dag, hvor barnet fylder 11 år og frem til den dag, hvor barnet fylder 15 år. SATS Together får 50% rabat på alle typer medlemskaber undtagen add-ons og PT PBS. Medlemskabet kan kun oprettes i et af vores træningscentre. Når medlemskabet tegnes i receptionen, skal en forælder/værge skrive under på kontrakten. Inden første træning skal barnet i selskab med en forælder/værge deltage i et obligatorisk møde med en personlig træner (PT Start). Barnet må ikke opholde sig i funktionelle- eller frivægtområder.

*SATS Together giver adgang til de fleste hold med undtagelse af Hot-timer. For cykeltimer bør deltageren være mindst 150 høj for at kunne benytte udstyret. 

SATS YOUTH 15-17 ÅR

Unge i alderen 15 til 17 år kan oprette et SATS Youth medlemskab. Med dette medlemskab kan du eller dit barn træne på egen hånd eller på hold. SATS Youth får 20% rabat på alle typer medlemskaber, dog ikke inklusiv add-ons og PT PBS.

Medlemskabet kan oprettes i et af vores træningscentre. Når medlemskabet tegnes i receptionen, skal en forælder eller værge skrive under på kontrakten. Samtidig med oprettelsen, skal der bookes et obligatorisk møde med en personlig træner (PT Start).

*Rabataftaler kan ikke kombineres