Alle vores Personlige Trænere er veluddannede og har erfaringen indenfor deres branche og er klar til at hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Uanset mål og træningserfaring vil din personlige træner (PT) kunne hjælpe dig med at gøre din træning motiverende og effektiv. Din PT er en professionel træningspartner, som hjælper dig med at nå dine mål, samtidig med at du lærer meget om træning. Personlig træning er en god måde at få det maksimale ud af din træning på. Hvis du har fået en god start, er sandsynligheden for, at du får trænet med jævne mellemrum væsentlig større. 

En PT kan hjælpe dig med alt fra at komme i gang med at træne til at oprette specifikke træningsprogrammer med et bestemt mål, f.eks. at tabe sig eller løbe et maraton. I SATS er der ca. 1.500 personlige trænere i Norden, du vil kunne møde dem i alle vores træningscentre. For at gøre det nemt for dig tilbyder vi også specielle pakkeløsninger. 

Sådan fungerer træning med en PT 

Din personlige træner kan hjælpe dig med alt fra individuelt tilpassede træningsprogrammer til kostrådgivning. Først og fremmest er din PT med dig under hele træningen. Dels for at sørge for at du udfører øvelserne rigtigt, dels for at opmuntre dig til at yde dit bedste. 

Behovsanalysen danner grundlaget for dit træningsprogram 

Til at begynde med foretager din PT to forskellige typer analyser: en behovsanalyse og en kapacitetsanalyse. I behovsanalysen spørger din PT om din træningsbaggrund, mulige skader og sygdomme, formål med og mål for træningen. I kapacitetsanalysen gennemgår træneren din fysiske status ved at udføre relevante tests. På baggrund af de oplysninger, der indsamles, oprettes der et personlig træningsprogram. 

Dokumentation og tests 

Din PT følger også dine fremskridt ved hjælp af detaljeret dokumentation af hver træning, f.eks. af belastning, gentagelser, afstand og tid. Derudover har den personlige træner mulighed for at lave forskellige fysiske tests, f.eks. kan du teste din kondition og kropssammensætning. 

Hurtigere virkning med personlig træner 

Få ting er så motiverende som at kunne se sort på hvidt, at man er blevet stærkere, har fået bedre kondition eller er gået ned i vægt takket være den træning man har gennemført. Så godt som alle, der træner med en PT, mærker betydeligt hurtigere resultater, end når de træner på egen hånd. Når der er booket en personlige træner, bliver det sværere at slække på træning, også de dage, hvor det kniber med motivationen. 

Træn meget eller lidt med din PT - DU bestemmer! 

Du bestemmer selv, hvor mange gange du vil træne med din PT. Hvis du aldrig har prøvet før, bør du mindst booke tre gange. Nogle ønsker kontinuitet og mødes flere gange om ugen året rundt. Andre træner med en PT i en begrænset periode og træner derefter alene. Efter en periode er det måske tid til igen at få den vitaminindsprøjtning, som du kun får med en PT. 

"Min PT ved præcis, hvad jeg har brug for, for at nå det, jeg vil. Han giver mig ikke kun nye øvelser, men også nye måder at tænke oplæg, planlægning og fokus på. Det motiverer mig at få så tydelige resultater"

 - Rebecca Liljemark