Hos os kan du supplere din træning ved at spille squash.

Squash er en boldsport med høj intensitet, som udvikler din hurtighed og reaktionsevne. For 100 kr. om måneden får du ubegrænset adgang til at spille squash i tre af vores træningscentre. Hvis du ikke har et squash-addon eller ikke er medlem i SATS, kan du spille squash mod at betale 100 kr. pr. spiller.

Oplysninger om squash

  • Leje af ketsjer 40 kr. pr. person. I forbindelse med leje af ketsjer opkræves der et depositum i form af kørekort, ID-kort eller lignende. Depositummet tilbageleveres, når en ubeskadiget ketsjer afleveres. Hvis du afleverer en beskadiget ketsjer, opkræves der en afgift på 150 kr. Du kan også købe en ketsjer i vores butik.

  • Medlemmer, der ikke har en bold, men som har en ketsjer, kan købe en bold for 55 kr.

  • Det er ikke tilladt at benytte sorte såler i træningslokalet.

Booking af squash

Du booker squash nede i centret eller direkte på centersiden i det center, hvor du vil træne squash. Spørg gerne en af vores receptionister, hvis du har behov for hjælp. Man kan ikke skrive sig på venteliste.

Afbestilling

Det er vigtigt, at du afbestiller din bane, hvis du ikke har mulighed for at komme. Dette kan gøres via fremmødeskærmene i træningscentret senest en time før den bookede tid. Hvis du ikke er mødt frem på det bookede tidspunkt, kan banen bookes af et andet medlem. Hvis du glemmer at afbestille din squashbane tre gange i løbet af en 30 dages periode, kan du ikke forhåndsbooke holdtræning de næste 28 dage. Når du er blevet informeret om et bookingstop via e-mail, kan du kun booke en bane via receptionen i træningscentret den samme dag, som du vil træne.

Vi tilbyder mulighed for at spille squash i følgende træningscentre: