Du kan booke holdtræning 3 uger frem i tiden fra det aktuelle tidspunkt. Det betyder, at du umiddelbart efter en afsluttet holdtræning kan booke det samme hold 3 uger ude i fremtiden. Inden for disse 3 uger kan du have op til 3 hold samme dag og maks. 36 åbne bookinger.

For medlemmer med Premium adgang, kan holdtræning bookes 5 uger ud i fremtiden og kan have op til 48 åbne bookinger.

For medlemmer med adgang til alle nordiske centre, kan holdtræning bookes 4 uger ud i fremtiden og kan have op til 48 åbne bookinger.

HENT BILETTEN

Billetten kan afhentes tidligst 2 timer og senest 10 minutter inden træningen begynder. Billetter som ikke afhentes, uddeles 10 minutter inden træningen begynder, til dem, som står på venteliste. Billetterne uddeles efter ventelisteprincippet, hvor nr. 1 på ventelisten får den første ledige plads osv. Husk at registrere, at du er kommet, på vores bookingstationer, hvis du står på venteliste og gerne vil deltage i en holdtræning. 

VENTELISTE 

Hvis holdtræningen er fuldt booket, kan du registrere dig på ventelisten. Ventelisten opdateres løbende, og så snart nogen annullerer deres booking, flyttes du op på listen. Vi sender en push-besked (hvis du har vores app) til dig, hvis du får plads på det pågældende hold. Push-besked: Aktivér push-beskeder på din telefon, og modtag en meddelelse direkte på telefonen, når du får plads på et hold, som du har stået på venteliste til. Push-beskeder sendes indtil 10 minutter, før træningen starter. Du kan se din plads på ventelisten på sats.dk og i SATS-appen. Under "Mine bookinger" vises din plads på ventelisten med et orange symbol og et tal. I appen får du at vide, hvilket nummer du er på ventelisten, under det hold, du har booket.

AFBESTILLING OG MANGLENDE FREMMØDE

Du kan afbestille en holdtræning senest to timer, før den starter.

Hvis du afbestiller et hold for sent, eller ikke møder op, vil du modtage et gebyr på 35 kr. Gebyret på 35 kr. vil blive tilføjet til din næstkommende regning.

OBS: Har du et kontant-medlemskab (forudbetalt medlemskab) vil du ikke modtage et gebyr på 35,-. Du vil i stedet blive trukket én dag i din medlemskabsperiode. Dvs. gælder dit medlemskab normalt vis til 31.03, vil der blive fratrukket én dag og medlemskabet vil i stedet udløbe 30.03.

Hvis du er på venteliste og først får plads på holdet indenfor 2 timer før holdstart, bliver du ikke opkrævet et gebyr, da du ikke har mulighed for at afbestille inden for det tidsrum.

Vi anbefaler dog stadig, at du afbestiller tidligere end 2 timer før træningen hvis du ved du ikke kan komme.

Når ventelisten gennemgås, er det kun dem, der har registreret, at de er ankommet til træningen, som får en billet. Hvis du stadig er på venteliste, når eventuelle ledige pladser er blevet fordelt, men ikke er mødt op til træning, regnes det heller ikke for en manglende afbestilling.

Kontakt i forbindelse med booking og afbestilling  Du kan booke/afbestille hold via vores app til iPhone og Android, på sats.dk eller på bookingstationerne i dit SATS-center. Hvis du vælger at afbestille i appen, er det vigtigt, at du kun trykker EN gang på knappen ”Afbestil”.

Du kan finde mere information om, hvordan du booker hold her.

Har du spørgsmål vedrørende booking? Kontakt medlemsservice