Priser hos SATS

Her hos os kan du selv skræddersy dit medlemskab. På denne måde betaler du kun for det, du bruger. Du kan også ændre dit medlemskab, når det passer dig og så mange gange du vil. Så bliver det ikke nemmere.

SATS har noget, der passer til enhver med priser fra 229 kr. pr. måned (gælder for visse centre) og op til 999 kr., hvis du vil have adgang til alt – overalt.

DU KAN VÆLGE MELLEM: 

Hvis du foretrækker at træne i dagtimerne, tilbyder vi dig 40 kr. i rabat, hvis du vælger at træne før kl. 15.00 på hverdage. 

Er du klar til at sammensætte dit medlemskab? Her kan du skræddersy dit eget medlemskab og se hvordan priserne ændres i forhold til de valg, du foretager. Husk at du altid har adgang til Outdoor- og Introhold, uanset medlemskab.

Du har 3 forskellige betalingsmuligheder. Du kan enten vælge at betale automatisk via betalingsservice. Det koster 9,75 kr. i gebyr. Du har også mulighed for at betale via indbetalingskort. Her ligger der er et gebyr på 39 kr. For at undgå et gebyr har du naturligvis også mulighed for at betale nede i et af vores centre senest den 14. i måneden for næste måneds kontingent.

Du kan også se priserne for Personlig træning og Boot Camp.  

 

I alle vores centre har du mulighed for at låse dine ting inde i et skab. I størstedelen af centrene skal du medbringe egen hængelås, mens du i følgende centre skal bruge eget nøglekort:

Birkerød, Frederiksberg – ABC, Lyngby, Rødovre, Vallensbæk og København – Sydhavn.

Hvis ikke du har en hængelås kan til købe en i centret eller leje en for 10 kr.
Hvis du ikke har et nøglekort, kan du leje et midlertidigt i centret imod pant eller købe et nyt for 49kr.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem