personlig træning

Få rabat på en valgfri pakke

med klip til personlig træning

Med SATS Rewards får du som medlem rabat på en valgfri pakke med klip til personlig træning. Personlig træning er for alle og træningsprogrammet bliver tilpasset dig og dine mål.

Hvorfor benytte en personlig træner?

Vores personlige trænere er klar til at hjælpe dig opnå de mål, som du har med din træning. Hvor end du sidder for meget ned på arbejde, har behov for genoptræning efter en skade eller ønsker at forbedre teknik, så har vi en personlig træner til dig. Du vil opleve at vores personlige trænere vil holde en sikker afstand og formidle øvelserne på en visuel og kommunikativ måde. Der vil være en forventning om at undgå berøring og sørge for at spritte af før, under og efter timen.

Er du på Silver-Level eller højere, får du hvert år en rabatkupon på én valgfri pakke med klip til personlig træning. Rabatten aktiveres automatisk på første køb, fra kuponen er aktiveret. Tjek dine SATS Rewards fordele ud i appen. Du skal være medlem for at købe personlig træning i SATS.

LOG IND FOR AT KØBE PT KLIP

DU KAN VÆLGE MELLEM

VORES PERSONLIGE TRÆNERE HAR FORSKELLIGE LEVELS

Vi har personlige trænere med forskellige levels, som fortæller hvor meget erfaring og uddannelse denne personlige træner har. Alle personlige trænere har grundlæggende uddannelse, men nogle af trænerne har et højere niveau af uddannelse og kvalifikationer. Dette reflekteres i prisen for den personlige træner. Højere niveau betyder mere erfaring og derfor en højere pris.

LOG IND FOR AT KØBE PT KLIP

MERE OM PERSONLIG TRÆNING

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

BOOTCAMP- TRÆN MED EN PERSONLIG TRÆNER I GRUPPE